امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه
#1
[تصویر:  a02145212244102a.jpg]
 
طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه
 
انواع دسر - پیش غذا-طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه
 
 ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است . می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید . مواد لازم :کنسرو ذرت : یک عددقارچ : 100 گرمکره : 100  گرمآویشن : دو قاشق چایخوریپنیرپیتزا: 100 گرمکالباس : 100 گرمسس مایونز : 4 قاشق غذاخوریآبلیمو : یک قاشق غذاخورینمک و فلفل : به میزان لازم
 طرز تهیه :ابتداقارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانیدقارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت بهقارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرتبیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایتپنیرپیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ
 سپاس شده توسط مهسا.م ، سولماز


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان