امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی
#1
اولا که میخوام ی نظرسنجی بکنم!
بعدش مبحث رو به طور تخصصی ادامه میدم!

ترترتر


قضیه ازین قرار ِ که من اجباری باید طی 10 روز فراغت برم آشپزخونه و از اونجایی که بی گدار به آب نمیزنم و زرنگ تشریف دارم عمرم رو حروم یادگرفتن هر غذایی نمیکنم!
پس نظرسنجی اینکه

آقایون!!! ، تاکید موکد دارم Wink آقایون انجمن بفرمان چه غذاهایی رو بیشتر دوست میدارن تا واسه دست گرمی من از اونا شروع کنم!


حالا بعد که دستم را اوفتاد خانوم هام نظری داشتن ، مستفیض/ بخاطر فرزانه/ میشم. Confused

بعدم میخوام چند و چوند کار رو اینجا بنویسم که افراد بخت برگشته مث ِ من، کارشون به کتاب آشپزی و اینا گیر نکنه هی خودشونو خفه کنن و آخرم ته دل هیشکی رو نگیره.

لطفا اذیت نکنین ! و واقعی بگین وگرنه نظرسنجی رو محلی و فامیلی میکنما!!!!!!!

آقا سختشم نکنین ، رحم کنید!!

Big Grin Big Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط Hossein.J ، crux ، mr.allahbeigi ، farah*NAZ
#2
عزیزم مستفیض درسته نه مستفیذ !!!!
من یه غذای ساده و راحت یاد بدم؟!(میتونی منم جزء آقایون حساب کنی...مشکلی نیس!:پی)
پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
#3
ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی، حالا اگه خوده ماکارونی ها هم سرخ بشه به عنوان ته دیگ قبول دارم! فقط چرب باشه خیلی چرب! همچین روغن ازش چکه کنه! [تصویر:  13583366691.jpg]

اینم خوبه! [تصویر:  13583366692.jpg]
بقیشم بعدن میگم!
................!
پاسخ
 سپاس شده توسط motahare ، mr.allahbeigi ، مهسا.م
#4
من خیلی بد غذا هستم از غذاهای ترش بدم میاد
از عدس پلو با سالاد شیرازی لذت می برم اونم عدس پلویی که کشمش و گوشت چرخ کرده هم داشته باشه
دوستان عیب کنندم که چرا دل به تودادم


باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی

پاسخ
 سپاس شده توسط motahare ، مهسا.م
#5
فرزانه از وقتی با تو میگردم املام ضعیف شده !! شومی تو !!!!


بله ؛ فردا به افتخار پسرخاله ماکارونی داریم با ته دیگه سیب زمینی !!!
هرچند خودم از ماکارونی خوشم نمیاد!!!
ولی نظر مامی هم اینکه ماکارونی واسه استارت خوبه!!!


امروز عدس پلو داشتیم ! وگرنه اونم نظر خوبیه!
پاسخ
#6
خوب کسی دیگه موردی رو سفارش نده چون FYI این تاپیک به افتخار بنده تاسیس شده!!!!!

خوب من تمایل شدیدی به خورشت خلال دارم واسه پس فردا!!

اون انجام بشه، شدیدا دلم تنگ شده 1) واسه آبگوشتای مادرم،2) واسه قرمه سبزی هاش، 3) واسه پلو ماهیچه هاش، 4) واسه کوکوسبزی های استثناییش، 5) واسه تاس کباباش، 6) و در نهایت واسه زرشک پلوهایی که درست می کنه!

با احتصاب خورشت خلال، من برنامه ی یه هفته ی آینده رو دادم!
از همین رسانه(منظور پاسخ جدیده) دوباره اعلام می کنم که در این تاپیک فقط من حق دارم که غذا سفارش بدم!
چون شما پیش خونوادتون هستین و نیازی به طرز تهیه ی غذا ندارین!
حرفم نباشه!
همین و لاغیر!
فقط در خصوص تاپیک "دلخوری" میگم که بیایید بند دهان را ببندیم و بال اندیشه را بگشاییم!

یه کمی کاشکی فکر می کردین،
توی این چند قت اخیر،تاپیک های علمی آقا سعید(مدیر عامل راهکار گستر قرن) واقعا بار علمی سایت رو بالا بردن،
مثلا، "دوست داشتی امضای نفر قبلیت مال تو بود" و امثالهم!


مارا به خیر شما امید نیست، شر رو کم می کنیم!





پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
#7
میگم وسعت پپسی که واسه خودتون باز کردین خیلی زیاده رو دل نکنین!!!!
Big Grin
ولی غیر از اولی بقیه ش رو سعی میکنم درست کنم و بنویسم ، در ضمن تاس کباب رو اصلا دوست ندارم ، خوشم نمیاد درست کنم ! ولی اگه با کمبود غذا رو به رو شدم باشه.
پاسخ
 سپاس شده توسط mr.allahbeigi ، crux
#8
ماکارونی

[تصویر:  13584339303.jpg]

[تصویر:  13584339302.jpg]

[تصویر:  13584339301.jpg]

اولش یکی باید بره ماکارونی و سویا بخره! Big Grin

ی قابلمه برمیداری ، آبش میکنی نصفه بیشتر تا نزدیکی های دسته قابلمه ، میذاری بجوش بیاد.

تا بیا بجوش بیاد میری چند نا سیب زمینی میشوری ، پوست میکنی تعدادی ش رو حلقه میکنی واسه ته دیگ بقیه هم نگینی خورد میکنی واسه داخلش .

آب هنوز جوش نیومده پس ی پیاز بزرگ میشوری و پوس میکنی و خلالی خورد میکنی واسه سورخ کردن

حالا اگه آبت جوش اومده نمک و ادویه میریزی داخلش به مقداری که میپسندی ، ادویه رو زیاد نریز!

بعدش سویا رو میخیسونی ، میذاری کنار تا بعد بت بگم! Big Grin پیازات رو سرخ میکنی / اینو که همه بلدن! باید با روغن سرخ بشه ! کار دیگه گفتم ی وقت خراب نکنی / راستی وقتی پیاز سرخ میکنی میتونی ادویه و نعنا خشکم بریزی ، ادویه واسه اینکه پیاز نچسبه و نعنا واسه خوشکلی و طعمش.

حالا ماکارونی رو از وسط 2قسمت میکنی که خیلی دراز نباشه، بعدش میریزی تو قابلمه و همون اول همش میزنی تا به هم نچسبن.

ی بار آب سویا ها رو خالی کن و 2باره آبش کن/ .واسه اینکه نفخش گرفته بشه و پنبه ای بشه.

حالا پیازات اگه خوب سرخ شدن میریزیشون تو ی بشفاب و تو همون ماهی تابه سیب زمینی نگینی ها رو میریزی که درستشون کنی !

ادویه ، نمک هم میزنی تا نچسبه و پخته بشه ، منظور نرم شدن .

حالا با ی قاشق ی ماکارونی ها رو میکشی بیرون و بین انگشت اشاره و شصتت میذاری و ی کوچولو فشار میدی نه با تمام قدرت Big Grin

اگه نرم شده بود وقتشه! ترترتر

باید ی آبکش بذاری روی سینک و بعد قابلمه رو خالی کنی روش ، حالا یکم آب سرد رو ماکارونی ها میریزی و با دست کمی زیر و روش میکنی ، بعد کف قابلمه کمی آب میریزی و روغن ؛ میذاری رو گاز و سیب زمینی حلقه ای ها رو میذاری کفش ، کلفت ها رو وسط بذار.

حالا ماکارونی ها رو میریزی روش بیشتر وسط بریز.ی کوچولو روغن برنجی میریزیو درش رو میذاری/ آقا ما در دمی میذاریم تا پخت کنه ، خود دانی!/

حالا سویا ها و پیاز داغ ها رو میریزی تو ماهی تابه سیب زمینی ها و تفتش میدی ، روغن اگه لازم میدونی اضافه کن، حالا که خوب تفت دادی رب میزنی ، سه قاشق ، میچشی اگه نمک کمه ، بازم میزنی ، خوب همشون میزنی رو شعله کم.

ی کوچولو در قابلمه رو بردار اگه پخت زیادی زد بالا دیگه وقتشه! /ترترتر/

سریع سویا واینا رو میریزی روش و درش رو میذاری ، 20 دقیقه دیگه غذا آمادس!

بعد 20 دقیقه با ی چنگال بزرگ مواد و ماکارونی رو مخلوط میکنی ، آروم و با آرامش خوردش نکنی !! Big Grin



نکته مهم: تو آشپزی فقط غذا مهم نیست، بلکه تمیزی و مرتب بودن آشپزخونه هم حین کار مهمه ، پس سعی کن ریخت وپاش نکنی.

خدا قوت.
پاسخ
 سپاس شده توسط mr.allahbeigi ، Hossein.J ، crux ، amir astronomer ، مهسا.م
#9
طرز ریختن سبزی خشکه روی ماست را هم می شه لطفاً توضیح بفرمایید!!!
صدای گیتار من ...
صوت الغيتار بلدي ...
بنیم گیتار سِس ...
میرا گٹار آواز کر رہا ہے ...
... My guitar sound
... Mea Cithara sonus
... Mi guitarra suena
... Mijn gitaar geluid
... Il mio suono di chitarra
... Můj kytarový zvuk
... Мой гитарный звук
... 私のギターの音
.... 我的吉他的聲音
... 내 기타 소리
... Իմ կիթառ ձայնային
... เสียงกีตาร์ของฉัน
... আমার গিটার শব্দ




پاسخ
 سپاس شده توسط Hamid Jafary Pooya ، amir astronomer
#10
perfect
گشنم شد! وااای سبزیا رو ببین!!! سبزیا رو همچین چنگ کنی و بزاری زیر نون!! چه حالی بده!
فقط میگم اگه نخای ماکارونی ها شفته بشه و بهم نچسبه باید چیکار کنی؟!
خواهشا این سیب زمینیها رو نازک تر خورد کنین که کلا بخشکه و زیر دندون قیرچ قیرچ کنه!!!
................!
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان