امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع بستنی و دسریجات
#1
بستنی میوه
مواد لازم
میوه دلخواه خردشده 200 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد 55 الی 60 گرم
نمک 4/1 قاشق مرباخوری
وانیل شکری 4/1 قاشق مربا خوری
ماءالشعیر (بدون طعم)، 1 پیمانه 160 میلی لیتر
خامه شیرین، 2 پیمانه 400 گرم
طرز تهيه
میوه را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً
پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید
تا حدی که غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم
مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیة شکر، نمک و وانیل را
اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر
شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را
ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید
تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و
مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا
بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف
مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت
بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار
دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن
به مدت 24 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

نکته:در
صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر
کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی
شود.
دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و
مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ
#2
بستنی گلدانی
مواد لازم
بستنی شکلاتی
بستنی وانیلی
پودر شکلات
پاستیل ماری
گل برای تزئین

طرز تهیه
یک ظرف سفالی لعابی کوچک به شکل گلدان برداشته و دو سوم
آن را از بستنی شکلاتی پر نمایید.سپس دو تا سه عدد پاستیل ماری روی بستنی
شکلاتی قرار دهید و روی آن را مقداری پودر کاکائو بریزید و تا جایی که ظرف
کاملا پر شود بستنی وانیلی بریزید . به هیچ وجه سطح بستنی وانیلی را صاف و
صیقلی نکنید این کمک می کند تا سطح خاکی شکل گلدان طبیعی تر به نظر برسد.
روی سطح بستنی وانیلی را با پودر کاکائو یا قهوه بپوشانید.در صورت در دسترس
نبودن پودر کاکائو می توانید از کیک اسفنجی کاکائویی پودر شده استفاده
نمایید.
سپس با استفاده از خمیر مارسیپان یک
شاخه گل درست کرده و در گلدان بگذارید در صورت امکان هم می توانید از گل
طبیعی استفاده نمایید. واکنش مهمانان بعد از دیدن بستنی گلدانی جالب خواهد
بود و تعجب آنها با دیدن پاستیل های ماری به عنوان کرم خاکی دیدنی است.
انواع بستنی
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ
#3
بستنی پسته
مواد لازم
خلال پسته يك پيمانه (130 گرم)
شكر نصف پيمانه (100 گرم)
ماءالشعير پيمانه (160 ميلي‌ليتر)
تخم‌مرغ يك عدد
خامه شيرين‌شده 1 پيمانه (250 گرم)
وانيل قاشق چايخوری

بستنی پسته
طرز تهيه
ابتدا خلال پسته‌ را با نيمي از شكر در آسياب‌برقي
مي‌ريزيم تا به صورت پودر در آيد. تخم‌مرغ را با بقيه شكر و وانيل با
همزن‌برقي مي‌زنيم تا حجم آن دو برابر شود. به تدريج ماءالشعير را با
تخم‌مرغ مخلوط كرده، پودر پسته و شكر را نيز داخل مواد مي‌ريزيم و هم
مي‌زنيم تا يك‌دست شود. در پايان خامه را با همزن مي‌زنيم تا فرم بگيرد و
به بستني اضافه مي‌كنيم. بستني را داخل قالب فلزي ريخته در فريزر قرار
مي‌دهيم. در دو ساعت اول هر 30 دقيقه يك‌بار بستني را هم مي‌زنيم تا نرم
شود و دوباره در فريزر مي‌گذاريم پس از آخرين مرتبه، بستني بايد 24 ساعت در
فريزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستني را برش داده و با ميوه و پسته
تزيين مي‌كنيم.
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ
#4
آناناس بستنی
مواد لازم
آناناس خردشده و پودر یخ از هر کدام 1/4 پيمانه
آناناس يك حلقه
بستني چهار اسكوپ
آب كمپوت آناناس نصف پيمانه
سس پرتقال دو قاشق سوپخوری
طرز تهيه
آناناس خردشده، دو اسكوپ بستني، آب كمپوت، يك قاشق سس
پرتقال و پودر يخ را مخلوط كرده، در ليوان بريزيد. سپس با بستني باقي‌مانده
و آناناس تزئين كرده و يك قاشق سس پرتقال را روي آن بريزيد.
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ
 سپاس شده توسط elahe
#5
[img=21x21]images/smilies/tongue.gif[/img]
پاسخ
#6
وااااا..............
مهدي نميدونستم انقده شكمــــــــــــــــــــويييييييييييييي[img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/tongue.gif[/img][img]images/smilies/tongue.gif[/img]
این نیز میگذرد...
پاسخ
#7
اینو خودم درسش کردم........ طرز تهیه ش هم رو بسته ش نوشته شده[img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/wink.gif[/img]

[تصویر:  13993164011.jpg]


 
« الهی و ربی من لی غیرک »
پاسخ
#8
به به گشنم شد یکیش رو برای من درست کن


رو بستش نوشته خخخخخ[img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/confused.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/tongue.gif[/img]
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان