امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا قلب
#1
مواد لازم
برای خمیر:
آرد سفید=5 لیوان
روغن مایع=2/1 لیوان
آب=2 لیوان
خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده
طرز تهیه خمیر
1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
2.
آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی
که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
6.
سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی
مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد
می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر
آویشن روی مواد می پاشیم.
7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد
ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا
15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام
سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب
شود و روی آن طلایی رنگ شود.
بلخره اومدم :|
دلتون واسم تنگ شده بود
عخییییی d:
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیتزا انبه مهدی علینقیان 2 364 12-09-2012، 10:28 AM
آخرین ارسال: مهدی علینقیان
  پیتزا پپرونی مهدی علینقیان 0 267 27-08-2012، 10:46 AM
آخرین ارسال: مهدی علینقیان
  پیتزا نیویورکی مهدی علینقیان 0 294 27-08-2012، 10:36 AM
آخرین ارسال: مهدی علینقیان
  پیتزا شیکاگو مهدی علینقیان 0 282 27-08-2012، 10:34 AM
آخرین ارسال: مهدی علینقیان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان