امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلوای لبنانی
#1
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ * ماست خامه ای ۱۰۰ گرم * نمک کمی * آرد به میزان لازم *
مواد لازم میانی : پودر پسته ۲۰۰ گرم * شکر ۲ ق.س * هل ۴/۱ ق.چ *
مواد لازم شربت : شکر ۵۰۰ گرم * گلوگز ۱ ق.س * آب ۲۵۰ میلی لیتر * آب لیموی تازه ۱ ق.چ *

طرز تهیه:
تخم مرغ ، نمک و ماسه خامه ای را با هم مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جایی که خمیر شود. سپس خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و استراحت می دهیم. بعد از باز کردن هر قسمت را از وسط به دو نصف تقسیم می کنیم. مواد میانی را می ریزیم و به وسیله وردنه نازک لوله می کنیم و به وسیله دو انگشت از دو طرف چین می دهیم. وردنه را خارج می کنیم و به اندازه ی دلخواه برش می دهیم. . روی برش ها را با برس کره آب شده می زنیم. خمیرها را در سینی فر می چینیم و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا جایی که طلایی شود. بعد از پخت باقلواها را در شربت غلیظ شده می اندازیم
او که آهسته گام بر میدارد خیلی دور میرود.
پاسخ
 سپاس شده توسط amir astronomer
#2
مرسی سحر تو همیشه تکلیفاتو انجام میدی!
پاسخ
 سپاس شده توسط سحرنوبهاری


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان