امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب
#1


گوشت گوسفند2 بار چرخ شده
یک کیلوگرم
پیاز ۲عدد متوسط
نمک و فلفل
به مقدار کافی



طرزتهیه:

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.
:heart: زندگی زیباست
پاسخ
#2
بی خیال باران بانو....2این گرونی گوشت
مانند آسمان بخشنده باش مانند زمین افتاده
پاسخ
#3
بذار تا وقتی ارزون شد فعلا نگاه میکنیم
:heart: زندگی زیباست
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کباب sana1386 5 573 27-07-2012، 10:37 PM
آخرین ارسال: crux

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان