امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیله ماهی
#1

● مـواد لازم (برای۴ نفر)
فیله ماهی آزاد / ۳۰۰ گرم/ ۵۰۰ کیلوکالری
سیب / ۲ عدد/ ۱۲۰ کیلوکالری
پیاز بزرگ/ ۱ عدد/ ۲۵ کیلوکالری
خامه/۳ قاشق غذاخوری/ ۱۳۵ کیلوکالری
آب گوشت یا مرغ/ ۱ لیوان/ ۵۰ کیلوکالری
روغن زیتون/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۹۰ کیلوکالری
پودرکاری/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
لیموترش/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه/ به مقدار لازم/ ۰ کیلوکالری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا فیله های ماهی را قطعه قطعه کنید و با آب سرد بشویید و آب لیموترش را روی آنها بریزید و کناری بگذارید. حالا سیب و پیاز را قطعه قطعه کنید و در تابه ای کمی تفت دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. پودرکاری را اضافه کنید و بگذارید تا با آب گوشت یا مرغی که به این محتویات افزوده اید، به مدت ۵ دقیقه حرارت ببینند. خامه را با نمک و فلفل مخلوط کنید و روی ماهی ها بمالید و بعد از اضافه کردن مخلوط سیب و پیاز، بگذارید تا روی حرارت کاملا پخته شوند.

[تصویر:  8e6bea8e90ba.jpg]








‫این روزها حالم خوب است
خوب ِ خوب !!
نه نشانی از دلتنگی نه روزنی از سیاهی
...و نه وسوسه ای از دل بسـتگی! ! !
. . .نوشتنم را بهانه ای نیست
...جز گفتن این که
"من"
بعد از "تو"
به هیچ "او"یی
اجازه ی "ما" شدن
نخواهم داد


پاسخ
 سپاس شده توسط amir astronomer ، Hossein.J
#2
خوب بود بیشتر جستجو کن Big Grin Heart
:heart: زندگی زیباست
پاسخ
#3
خدا بگم چیکارت نکنه! گشنم شد!
................!
پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
#4
تو ک روزه نمیگیری!
پس چته!
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان