امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ميرزا قاسمي
#1
Smile 
Ingredients: (2 servings)
· 8 small seedless eggplants

· 4 cloves of garlic, finely chopped
· 4 eggs
· 2 medium tomatos

· 1/3 cup of cooking oil
· salt

· black pepper

[align=justify]Directions:
Bake the eggplants in oven until cooked. This occurs when the eggplants swell and the skin bursts. Take eggplants out of oven and let them cool down slightly. Peel them and cut the hard tops. Cut into small pieces.
Bring water to boil in a small pot. Cook tomatos in boiling water for 2-3 minutes. Drain the pot and let cool slightly. Peel them and cut into small pieces.
Fry garlic in oil over medium heat until golden. Add eggplants and fry further for 3-4 minutes. Add tomatos, salt and pepper and fry until the excess water is gone.
Beat eggs well with a fork and fry separately until half-cooked. Add to eggplants, mix and fry further for 1-2 minutes. Can be served with white rice or Iranian bread. This is a delicious dish from a region by the Caspian sea in northern Iran.



میرزا قاسمی

[align=justify]
مواد لا زم ( برای 2 نفر)
بادنجان کوچک بدون تخم 8 عدد سیر کوبیده له شده 4 پره تخم مرغ 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 2 عدد روغن 3/1 پیمانه نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
بادنجانها را در روی گاز کبابی می کنیم تا زمانی که به خوبی پخته شوند. این پختن زمانی اتفاق می افتد که پوست بادنجانها باد کند و بترکد . بادنجانها را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم سرد شوند و پوست آنها را می کنیم و قسمتهای سفت آنها را جدا می کنیم . سپس ظرفی را پر آب می کنیم و گوجه فرنگی ها را برای 2 تا 3 دقیقه می گذاریم بپزند. آب ظرف را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و ریز می کنیم . سیر را پوست کرده و ریز می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که طلا یی شوند سپس بادنجانها را به آن اضافه می کنیم و برای 3 تا 4 دقیقه سرخ می کنیم گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تف می دهیم تا زمانی که آب آنها کاﻤﻸ بخار شود. تخم مرغها را با چنگال می زنیم و جداگانه می پزیم وآنها را به بادنجانها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی گاز هم می زنیم .هین غذا را می توان با برنج یا نان هم مصرف کرد.

پاسخ
#2
نه بابا فرزانه خانم، مثل اینکه غیر از غذا خوردن اسماشونم بلدی
صد آفرین دختر گلم مطمئنا بلد نیستی بپزی که نه؟

فقط یه سوال میرزا قاسمی فرنگیه خوشمزه تره؟ یا ایرونیه؟

oh my english classmate

«دل من گرفته زینجا
هوس سفر نداری
ز غبار این بیابان؟»
پاسخ
#3
تو ديگه چرا اين حرفو مي زني؟وقتي كه داشتيم واسه اينده برنامه ريزي مي كرديم،مگه بهت نگفتم اشپزي با من،بقيه ش باتو؟

خب گلم اشپزي بلدم ديگه..........!

در ضمن وطن دوست باش؛يعني ايرونيش خوشمزه تره!:دي
پاسخ
#4
ميگم بين دخترا استثنا هم پيدا ميشه؟
آخه طبق آخرين آماري که گرفتم تو چند سال اخير دخترا تو رشته هاي موسيقي - تئاتر - نقاشي و... مهارت بيشتري دارن تا آشپزي.تازه نق هم ميزنن.
:heart: mineiut.blogfa.com :heart:
پاسخ
#5
تو نق زدن و قرقر کردن که رکورد مال خودمونه...............ولی بعض شما نباشه اشپزیمونم بد نیس!
پاسخ
#6
يعني بلدي املت رئيسي درست کني؟
:heart: mineiut.blogfa.com :heart:
پاسخ
#7
بچه ها همدیگر را نکشید ، نفس عمیق . . . این جا یه مکان علمیه برای دعوا تشریف ببرید (چاله میدون) البته منم خبر کنید مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی


بیایند پیش خودم که غذای آماده راهم می سوزونم
«دل من گرفته زینجا
هوس سفر نداری
ز غبار این بیابان؟»
پاسخ
#8
عجب غذای افتضاحی
مانند آسمان بخشنده باش مانند زمین افتاده
پاسخ
#9
ولی بنظر من خوشمزه ست!
پاسخ
#10
در سفری که به دیار بهشهر داشتم، اونجا مارو مهمونه میرزا قاسمی کردن و بنده هم بگی نگی بدم نیومد!

بستگی داره کی درست کنه!
فقط در خصوص تاپیک "دلخوری" میگم که بیایید بند دهان را ببندیم و بال اندیشه را بگشاییم!

یه کمی کاشکی فکر می کردین،
توی این چند قت اخیر،تاپیک های علمی آقا سعید(مدیر عامل راهکار گستر قرن) واقعا بار علمی سایت رو بالا بردن،
مثلا، "دوست داشتی امضای نفر قبلیت مال تو بود" و امثالهم!


مارا به خیر شما امید نیست، شر رو کم می کنیم!





پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان