امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مصرف چای بلافاصله بعد ازغذا، کم خونی می آورد
#1



[تصویر:  tea1233.jpg]


مصرف چای با فاصله کوتاهی بعد از غذا، می‌تواند انسان را در معرض کمبود آهن و کم‌خونی قرار دهد.
دکتر ابوالقاسم جزایری، مشاور تغذیه‌ای معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: چای دارای ماده‌ای به نام «تانن» است که با آهن موجود در منابع گیاهی ایجاد ترکیبی به نام «تانات آهن» می‌کند و موجب دفع آهن از بدن می‌شود و این امر به ویژه برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقرآهن هستند، مضر بوده و کم خونی آنان را تشدید می‌کند.وی ادامه داد: چای حاوی یک فاکتور ضد ویتامین B1 است و مانع استفاده بدن از ویتامین B1 می‌شود بنابراین نتیجه می‌گیریم که مصرف چای با فاصله کوتاهی بعد از غذا، می‌تواند انسان را در معرض کمبود آهن و نیز کمبود ویتامین B1 قرار دهد.دکتر جزایری تصریح کرد: چنانچه مقدار آهن با ویتامین B1 در غذای انسان کافی نباشد، می‌تواند اثرات مضر قابل توجهی را از خود به جا بگذارد.بنابراین توصیه می‌شود حتی‌المقدور یک یا دو ساعت بعد از صرف غذا، چای بخورند و همچنین از خوردن چای پررنگ پرهیز کنند.

بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن
.
مارک تواین




پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایدز چه بلاهایی بر سر بدن می آورد؟ افسانه پناهی 0 74 24-02-2014، 11:27 PM
آخرین ارسال: افسانه پناهی
  اطلاعات جالب راجع به گروه خونی شما Behnaz 0 590 01-02-2012، 12:08 AM
آخرین ارسال: Behnaz

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان