امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر
#1
مواد لازم
نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم
سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم
بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها
سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر
هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم

 
روش تهیه :
ابتدا باید پوست اضافه سربادمجانها را ببرید سپس. بادمجانها را بشویید و خشک نمایید و در کمی آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (حرارت متوسط )
به صورتی که بادمجانها نرم شوند .
سپس بگذارید تا آب آنها کاملا برود .
پس از آن سیر رنده شده و نعناع خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .
نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .
داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجانرا به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .
بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .
 نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:
به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .
* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .
مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .
سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .
در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .
تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد. 
امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
[/url]
[url=http://panasonic4u.co/]سانترال پاناسونیک

پاناسونیک برای شما

خودکار تبلیغاتی
پدیده جاوید









پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتلت بادمجان novinmarketing 0 141 04-05-2016، 04:57 PM
آخرین ارسال: novinmarketing

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان