امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر
#1
مواد لازم
نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم
سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم
بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها
سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر
هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم

 
روش تهیه :
ابتدا باید پوست اضافه سربادمجانها را ببرید سپس. بادمجانها را بشویید و خشک نمایید و در کمی آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (حرارت متوسط )
به صورتی که بادمجانها نرم شوند .
سپس بگذارید تا آب آنها کاملا برود .
پس از آن سیر رنده شده و نعناع خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .
نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .
داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجانرا به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .
بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .
 نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:
به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .
بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .
* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .
مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .
سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .
در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .
تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد. 
امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
طراحی سایت 
سایت نوین مارکتینگ

هدایای تلیغاتی
سایت کاوا ترسیم

پنل اس ام اس
فراپیامک
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتلت بادمجان novinmarketing 0 117 04-05-2016، 04:57 PM
آخرین ارسال: novinmarketing

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان