امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه بامیه ویژه ی ماه مبارک رمضان
#1
این نوع شیرینی به همراه زولبیا در ماه مبارک رمضان بسیار خورده می شوند. این دستور پخت به شما کمک خواهد کرد که خیلی راحت بتوانید این شیرینی خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
نکاتی در مورد تهیه ی بامیه :
۱- به یک پیمانه آب به همراه دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
۲- سایز بامیه ها به سلیقه ی خودتان بستگی دارد هر اندازه ای که دوست دارید آن ها را درست کنید.

1. برای تهیه کردن شربت: به اندازه ی نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید، و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.
2. سپس گلاب و زعفران دم کنید و داخل آن بریزید و اجازه دهید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
3. برای تهیه بامیه: در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
4. آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
5. تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
6. برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.
7. خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.
8. بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.
9. بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.
طراحی سایت 
سایت نوین مارکتینگ

هدایای تلیغاتی
سایت کاوا ترسیم

پنل اس ام اس
فراپیامک
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان