امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه برگ مو قالبی
#1
دوستانی که حوصله پیچیدن دلمه برگ مو را ندارند ویا اگر تعداد برگها کم بود می توانیم به صورت این روش ابتکاری امتحان کنید باید برگها را به خوبی شسته و داخل آب بر روی شعله بگذارید وبعد از ۵ دقیقه که جوش آمد ، شعله را خاموش کرده و برگها را بر روی صافی بریزید تا آبش برود سپس کف قالب را طوری چرب کنید و برگها را ۱ الی ۲ لایه با دقت طوری کنار هم در فالب بچینید که لبه های برگها روی هم آمده و از قالب آویزان باشد و بین برگها فاصله نباشد سعی کنید یرگها نازک و در صورت امکان رگبرگهای ضخیم را با قیچی جدا کنید تا هنگام برش زدن پس از پخت ،بتوانید مثل برشهای کیک آنرا جدا کنید
برای این قالب من با استفاده از مواد زیر مایه درون آنرا تهیه کردم
مواد لازم :
۱ـ برنج ۲ پیمانه
۲ـ گوشت ۲۰۰ گرم
۳ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) ۲ پیمانه
۴ـ ونوشک تازه ۲ الی ۳ قاشق ( در صورت دسترسی به ونوشک در غیر این صورت ونوشک را حذف کنید)
۵ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
۶ ـ خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
۷ ـ رزشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
۸ ـ سرکه دو سوم لیوان
۹ ـ شکر نصف لیوان
۱۰ ـ فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
۱۱ـ روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق
۱۰ ـ آب نیم لیوان
طرز تهیه :
اگر که دلتان نمیخواهد برنج داخل دلمه تان خیلی نرم شود از نوعی برنج دانه بلند خارجی استفاده کنید برنج را با استفاده از آب و زردچوبه و نمک و کمی روغن زیتون به شکلکته درست کنید .
گوشت را با استفاده از نمک ، زردچوبه ، فلفل و کمی روغن و پیاز رنده شده ابتدا کمی تفت داده و سپس با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا تمام آبش تبخیر شود
همچنین خلال پوست پرتقال را به وسیله ی آب یک بار بجوشانید تاتلخی اش گرفته شود و به وسیله ی صافی از آب جدا کنید .
با استفاده از شکر و سرکه و آب سسی را تهیه کرده و طعمه آن را بچشید و در میزان موادش را با توجه به ذائقه ای که دارید مقدار شکر و سرکه را تغییر دهید و چند قاشق از سس را برای روی دلمه کنار بگذارید و بقیه اش را با مواد خوب مخلوط کنید. در صورتی که مایل هستید از سسهایی که مورد علاقه تان هستند استفاده کنید اما بدون سس دلمه خوشمزه نمیشود.
مواد را بر روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق مواد را یکنواخت و فشرده کنید و سپس بادنباله برگ مو که از اطراف قالب آویزان است بر روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگها روی آن بریزید
بافویل روی قالب را بپوشانید تا زمانی که در فر میگذارید دم بکشد
قالب را به مدت زمان یک ساعت در فر با درجه متوسط بگذارید تا دلمه دم بیفتد
حالا فر را خاموش کنید وفویل را از قالب جدا کنید و یک دیس روی قالب وارونه کنید و دلمه که شبیه به یک حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانید وبا سلیقه خودتان آنرا تزئین کنید.

اگر از برنج ایرانی استفاده کنید و یا میزان سس را بیشتر کنید مایه دلمه نرم ترو چسبنده تر میشودکه بعضی این نوع را بیشتر می پسندند

منبع : http://shoushtarisuperfood.com/
طراحی سایت 
سایت نوین مارکتینگ

هدایای تلیغاتی
سایت کاوا ترسیم

پنل اس ام اس
فراپیامک
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان