امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش با ماکروفر
#1
[size=16px] خورش فسنجان با همه خوشمزگی که دارد یک ایراد کلی نیز به همراه دارد و آن زمان زیاد پخت است ولی پخت این خورش در مایکروفر هم کار را راحت کرده و هم زمان پخت را کمتر کرده است. با آکاایران همراه شوید تا طرز پخت خورش فسنجان با مایکروفر را آموزش ببینید.[/size][size=16px][تصویر:  2015841754030a.jpg][/size] 
خورش فسنجان با مایکروفر,طرز تهیه خورش با مایکروفر,آموزش پخت خورش در مایکروفر,خورش با ماکروفر,شیوه پخت خورش در مایکروویو,آموزش تهیه خورش در مایکروفر,خورش در مایکروویو,تهیه خورش با ماکروویو
[size=16px]طرز تهیه خورش با ماکروفر[/size]
[size=16px]مواد لازم:[/size][size=16px]250 گرم مغز گردو آسیاب شده
600 گرم مرغ
5/3ـ3 لیوان (700ـ600 میلی لیتر) آب
5ـ4 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری رب انار
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
به میزان لازم نمک و زعفران
[/size][size=16px]طرز تهیه:[/size][size=16px]مغز گردو را پس از آسیاب با آکا در یک ظرف مسطح می ریزیم و به مدت 6ـ4 دقیقه با قدرت 100% در مایکروویو قرار می دهیم. در این فاصله دوبار آنرا هم می زنیم تا گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد کرده و به همراه گردو، پیازداغ، آب و نمک داخل ظرف گودی قرار می دهیم ظرف را با درپوش به مدت 20 دقیقه با قدرت 100% حرارت می دهیم. سپس رب انار، شکر و زعفران حل شده در آب را به آن اضافه کرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ12 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروویو قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیافتد. میزان شکر و رب انار بنا به سلیقه تغییرپذیر می باشد.[/size]
[size=16px]منبع: لامینه[/size]
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان