امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تهیه چیز کیک یخچالی
#1
[font][تصویر:  x70lqeawbdut2fg7xts.jpg][/font]

[font]مواد لازم :[/font]
[font]بیسکویت 200 گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم )[/font]
[font]پنیر[/font]


[font]خامه ای 200 گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم )[/font]
[font]خامه 200 گرم[/font]
[font]کره 100 گرم[/font]
[font]وانیل ۱ قاشق چایخوری[/font]
[font]شکر نصف لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم )[/font]
[font]پودر ژله آناناس 1 بسته[/font]
[font]آب جوش 4 قاشق غذاخوری[/font]
[font]یخ 4 حبه[/font]
[font]ژله آلبالو 1 بسته[/font]
[font]آبجوش 1 لیوان[/font]
[font]یخ 8 حبه[/font]
[font]کمپوت آناناس برای تزئین[/font]
[font]مروارید های خوراکی برای تزئین[/font]



[font]طرز تهیه :[/font]
[font]* دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی .[/font]
[font]سوال: آیا از هر ظرفی برای این چیز کیک می شه استفاده کرد ؟[/font]
[font]جواب : در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه [/font]
[font]* بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید.[/font]
[font]* بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا" نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر .[/font]
[font]* پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید .[/font]

[font]* ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت 100 ) و مجددا" هم بزنید تا پودر ژله کاملا" حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید .[/font]
[font]نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا" در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا" دونه های ژله رو حس خواهید کرد .[/font]
[font]* ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .[/font]
[font]نکته : مواد رو کاملا" مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده .[/font]
[font]* قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده.[/font]
[font]* ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد 8 حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا" بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا" ببنده .[/font]
[font]* از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره .[/font]
[font]* بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید .[/font]

[font]نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا" بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمی نشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا" بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).[/font]چیز کیک شکلاتیبیسکوییت شکلاتی 250 گرم  .  پودر قند 1 قاشق غذاخوری  .  کره 100 گرم  .  خامه 200 گرمپودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری  .  پنیر خامه ای 200 گرم  .  شکلات تخته ای 100 گرم  .  شیر 2/3 لیوانطرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید  سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ).کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار هید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری ) ، ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 5 – 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).نکته ها : بجای 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از 2 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 4 ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید ، بجای بیسکوییت شکلاتی از بیسکوییت ساده و سبوسدار نیز میتوانید استفاده کنید. 
پاسخ
#2
ممنون آموزش خوبی بود
http://tf-ltd.com/
طراحی سایت 
سایت نوین مارکتینگ

هدایای تلیغاتی
سایت کاوا ترسیم

پنل اس ام اس
فراپیامک
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان