امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دسر چیز کیک شکلاتی سرد
#1
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.
[تصویر:  getpreview.aspx?mode=photo&full=1&src=1025]
 
نکات
 
بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.
 
 پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود. شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.
 
 از قالب کمربندی سایز 25 سانتی متر استفاده کنید.
 
 می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید در این صورت خامه را در آخر به مواد اضافه کنید. اول پنیر و شکر- شکلات ذوب شده سپس ژلاتین ذوب شده و در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. زمان مخلوط کردن مواد، خامه و پنیر نباید سرد باشند زیرا موقع اضافه کردن ژلاتین در اثر سرما سریع بسته می شود. ژلاتین با تمام خامه مخلوط نمی شود. میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید. 
برای خارج کردن چیز کیک ابتدا با نوک انگشت یا یک چاقو لبه چیز کیک را از قالب جدا کرده سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده و به آرامی از کیک جدا کنید. سپس یک کاردک یا کفگیر زیر چیز کیک قرادهید پلاستیک و یا سلفون را کم کم از کیک جدا کرده و کیک را با کمک دست بلند کرده با دو دست به سرعت در ظرف مورد نظر قرار دهید. و یا اینکه دیس گردی را روی قالب قرار دهید و به آرامی قالب را برگردانید پلاستیک را جدا کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قراردهید . مراقب باشید به آرامی این کار انجام بگیرد تا لایه بیسکویتی شکسته نشود.
 
مرحله 1
 
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود.
 
مرحله 2
 
بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده به صورت پودر درآورده.کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا با سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید.
 
مرحله 3
 
پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید.
 
مرحله 4
 
خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید.
 
 
مرحله 5
 
شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید.
 
مرحله 6
 
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود.سپس روی بیسکویت بریزید.به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.
 
مرحله 7
 
سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.
 
پاسخ
#2
ممنون
http://panasonic4u.co/
طراحی سایت 
سایت نوین مارکتینگ

هدایای تلیغاتی
سایت کاوا ترسیم

پنل اس ام اس
فراپیامک
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان