امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر تیرامیسوی پرتقالی
#1
مواد لازم:
(برای 5 تا 6 نفر)
تخم مرغ: 1 عدد، سفیده و زرده جدا
پنیر خامه ایپنیر خامه ای
: 200 گرم
خامه فرم گرفته: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک سوم پیمانه
آب پرتقال: 1 قاشق غذاخوری یا چند قطره اسانس پرتقال
پودر کاکائو: برای تزیین
آب پرتقال: 1 پیمانه برای نرم کردن لیدی فینگر (از پرتقال ساده یا تو قرمز می توانید استفاده کنید)
لیدی فینگر: به مقدار لازم (حدود 15 تا 20 عدد)
مواد لازم برای شیرین کردن پرتقال:
پرتقال تازه: 1 تا 2 عدد
شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
آب پرتقال: یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پرتقال تازه را پوست گرفته و به دلخواه به شکل خلالی یا مکعبی خرد کنید، سپس آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید و کنار بگذارید.
سفیده تخم مرغ را با نصف از وانیل و نصف از شکر به کمک همزن زده تا کاملا فرم بگیرید و از ظرف نریزد.
زرده تخم مرغ را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و دوباره بزنید.
خامه، آب پرتقال یا اسانس را به مخلوط زرده بیافزایید و در نهایت سفیده را کم کم افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
لیدی فینگرها را متناسب با ظرف مورد نظر برای سرو، درسته یا نصف کرده و در آب پرتقال بزنید، در جام یا ظرف بگذارید.
مقداری از کرم دسر تیرامیسو را روی بیسکوییت ها ریخته و روی آنرا تکه های پرتقال آماده شده در مرحله 1 را بگذارید.
دوباره روی کرم را با لیدی فینگری که در آب پرتقال زده اید پوشانده و مابقی کرم را روی آن ریخته تا سطح ظرف پر شود، سپس روی تیرامیسو را با پوذر کاکائو و برش هایی از پرتقال تزیین کرده و برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود، سپس سرو نمایید.
 
 
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی tabesh 1 148 25-10-2015، 12:05 PM
آخرین ارسال: tabesh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان