امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد تهیه و خوردن دسر ها
#1
[تصویر:  cheesecake_600x450.jpg]
پژوهشگران انگلیسی  اعتقاد دارند خوردن دسر پیش از وعده اصلی در کنترل اشتها  تاثیر دارد
نتایج  تحقیقات نشان می دهد قند موجود در شیرینی منبع  مهم انرژی مغز است. پروتئین مغز  مقدار گلوکز را که  استفاده می شود مورد تجزیه و تحلیل قرار  می کند. در صورت پایین بودن این ماده، مغز از بدن می خواهد مواد غذایی قندی و نشاسته ای بیشتری پیدا کند.
به گفته محققان، در بدن افرادی که تمایل بیشتری به مصرف شیرینی دارند، نسبت به دیگران پروتئین بیشتری تولید می شود. به همین دلیل است که برخی از ما نمی توانیم از خوردن مواد شیرین خودداری کنیم. این یافته می تواند منجر به تولید داروهای جدید رژیمی و ارائه شیوه های ساده برای کاهش وزن شود.
با خوردن دسر قبل از غذای اصلی، مغز به سرعت تشخیص می دهد که گلوکز به اندازه کافی مصرف شده است و به سیستم های طبیعی بدن که کالری محاسبه می کنند اجازه عمل می دهد؛ این روند جلوی پرخوری را می گیرد. در مقابل با خوردن مواد حاوی قند بعد از غذا، مغز دیرتر می تواند اندازه دریافتی گلوکز را محاسبه کند و در نتیجه روند فعال سازی سیستم شمارش کالری به تاخیر می افتد و فرد در معرض خطر پرخوری قرار می گیرد.
فواید پودر ژله برای استخواندر برخی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراک های شور را سر میز می گذارند. دسر، اغلب یک وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی حتی مدتی بعد از صرف غذا، دسر می خورند. برخی رستوران ها در تهیه انواع دسرها، تبحر زیادی دارند. کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، پودینگ، ماست و غیره همه جزو دسرها هستند. بهتر است مواد غذایی که به عنوان دسر مصرف می شوند، از میان آن دسته از مواد غذایی انتخاب شوند که میزان کالری کمتری دارند. انواع ژله ها دسرهای کم کالری هستند (ژله های رژیمی) که اگر در تهیه آنها کمتر از شکر استفاده شده باشد، بهتر است. به علاوه با توجه به اینکه فرآورده های دسر یبستر خوبی برای افزودن مواد مغذی مانند انواع ویتامین ها هستند، در غنی سازی مورد استفاده قرار می گیرند و از این طریق به کاهش برخی کمبودها در سطح جامعه کمک می کنند.ژله آماده فرآورده ای است که از مخلوط کردن شکر، مواد قندی، مواد ژله کننده مانند ژلاتین یا پکتین و ....، رنگ، اسانس و اسیدهای مجاز تهیه می شود.ژلاتین ماده ای جامد، ترد و نیمه شفاف است که بی رنگ یا زرد خیلی روشن است و اغلب بی بو و بی مزه است. این ماده از حرارت دادن طولانی بافت ملتحمه حیوانات بدست می آید. ژلاتین به آسانی جذب می شود. ۸۰ درصد پروتئین و ۱۳ درصد رطوبت دارد. ژلاتین به چسب استخوان معروف است. وجود ژلاتین در ژله ها، دردها، مفصلی را کاهش می دهد و می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان کمک کند. پکتین نیز یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه و سبزی استحصال می شود. سیب و مرکبات منابع غنی از پکتین هستند. حداکثر پکتین موجود در میوه های نارس یافت می شود که پس از رسیدن، میزان و حتی کیفیت پکتین استحصالی کم می شود. در هر صورت می توان گفت ژله، به عنوان دسر، چه حاوی ژلاتین یا پکتین باشد می تواند بروز پوکی استخوان را به تأخیر بیندازد.
 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان